Yalnız Mesajı Göster
Eski 05-12-05, 23:53   #10
cengizzz
Limit Yok

cengizzz kullanıcısının avatarı

Giriş: 19-05-2005
Rep Gücü: 197cengizzz İtibarı Muhteşemcengizzz İtibarı Muhteşemcengizzz İtibarı Muhteşemcengizzz İtibarı Muhteşemcengizzz İtibarı Muhteşemcengizzz İtibarı Muhteşemcengizzz İtibarı Muhteşemcengizzz İtibarı Muhteşemcengizzz İtibarı Muhteşemcengizzz İtibarı Muhteşemcengizzz İtibarı Muhteşem
Varsayılan Cevap: İşteee beklenen an!!! CEZAya yapılan mükemmel bir diss

1-)Allah'ım ya bi de tartışıosunuz...Bu diss taaaaa ne zmandır var piyasada forumdada var ama tekrar eklenmiş sizde tartışıosunuz..1-2 çapulcu diss atmış güya..Bi Ceza nın diss lerine bakın bide bu salaklarınkine...

2-)Niye işte beklenen an onu anlamadım..

Alıntı:
harxd tafarından gönderildi
var tabi sagopa,sahtiyan,bomba,nefret,barikat,fuat vs. bence bunların hepside cezadan iyi...sadece ceza medyatik olduğu için herkes onu tanıyor...

3-)Bildiğin tüm rapçileri saymışsın maşallah..Sagopa için bişe dememde...Barikat kim ya rap mi söylüo arabesk mi belli değil..madem sahtiyan Ceza dan daa iyi nie Ceza nın sırtında geçinior.. ? Bomba ?...Fuat da TR'de Ceza sayesinde duyuldu..Ben sadece Sagopa'ya bişey demem diğerleri Ceza nın yanından bile geçemez...

Bu mesaj en son " 05-12-05 " tarihinde saat 23:56 itibariyle cengizzz tarafından düzenlenmiştir....
cengizzz is offline   Alıntı Yaparak Cevapla